Vážení zákazníci. I nás čeká náš velký den D a proto ve dnech od 6 .- 16.8.2021 budeme mít dovolenou. Objednávky v tomto období zpracujeme a budeme odesílat nejdříve 17.8.2021. Děkujeme za pochopení a trpělivost. Tomáš a Markéta ♥

Hodnocení obchodu

5,0 335 hodnocení
Přidat hodnocení
5
333x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 29.7.2021
Objednala jsem si na svatbu desku na vzkazy a truhlu. Spokojenost s komunikací, rychlostí i zpracováním. Výrobky jsou krásné, jen v přírodním odstínu je vytištěné příjmení málo výrazné, ale mám radost, že jsem eshop objevila a budeme mít perfektní vzpomínku na nás den.
A Avatar autora Aneta H. | 29.7.2021
Objednala jsem dřevěné fotoalbum jako svatební dar a musím říct, že 100% spokojenost. Album je úžasné a já doufám, že z něho budou i svatebčani tak uneseni jako já. ❤️ Také musím ocenit ochotu a včasnost. I přes to, že jsem album objednávala na poslední chvíli, stihlo dorazit. Ještě jednou Vám moc děkuji.
P Avatar autora Petra S. | 28.7.2021
Objednala jsem dvě fotoalba jako svatební dar. Vše dorazilo v pořádku. Rychlá komunikace i dodání, moc pěkné zpracování, úhledně zabaleno.
K Avatar autora Katka P | 27.7.2021
Prvý album sme si kúpili s manželom ako svadobný dar pre nás dvoch. Ten druhý je pre naše dievčatko ako darček ku krstinám. Pretože každý si zaslúži mať svoje fotky v tak nádherných albumoch. ❤️❤️❤️
BZ Avatar autora Barbora Zíková | 27.7.2021
Krásně a pečlivě zabaleno , dorazilo včas ☺️
IK Avatar autora Ivana Košařová | 26.7.2021
Perfektní spolupráce, rychlé jednání a skvělá komunikace :-)
J Avatar autora Jana | 26.7.2021
Fotoalbum bylo moc krasne zpracované a zabalené. Překvapila mě i rychlost dodání. Děkuji a určitě si od Vas ještě něco poridim. Moc krásná práce. ????
G Avatar autora Gabriela | 26.7.2021
Jedním slovem nádhera!!! Rychlost, preciznost.
J Avatar autora Jana | 25.7.2021
Rychlé doručení ,hezky zabalené a krásná práce ????????
M Avatar autora Martin | 24.7.2021
Skvělá a rychlá komunikace. Úžasný zpracování.
I Avatar autora Irena | 24.7.2021
Ne nejsem spokojená!Truhlička byla jako svatební dar a přišla s velikým kazem na viku...Cedulka s jakou péčí vyrábí mi přišla jako provokace....
M Avatar autora MyWoodstyle.cz (Administrátor) 25.7.2021
Dobrý den Ireno. Omlouváme se ještě jednou za malý kaz na truhličce. mrzí nás i takové hodnocení i přes to, že jsme Vám hned druhý den poslali truhličku úplně novou a ani jsme nečekali na Vaši reklamovanou, abychom vše vyřešili co nejdříve - proto si stojíme za tím, že si takovéto hodnocení nezasloužíme. Mějte pěkný den.
N Avatar autora Nikola F. | 24.7.2021
Naprostá spokojenost, komunikace s obchodem super, velice rychlá výroba a dodání, krásné svatební album. Vřele doporučuji.
N Avatar autora Nikola | 19.7.2021
Krásné oznámení, rychlá komunikace. Mohu jedině doporučit.
A Avatar autora Alena | 19.7.2021
Velmi skvělá komunikace, rychlost vyřízení objednávky no prostě vše za 1+.
P Avatar autora Paea | 19.7.2021
Vřele doporučuji.
N Avatar autora Nikol | 18.7.2021
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávky a vstřícné jednání. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup.
K Avatar autora Kamila | 18.7.2021
Naprostá spokojenost,úžasný obchod,vstřícné a rychle jednání. Mužů jen doporučit a určitě nakoupim znovu ☺️.
D Avatar autora Dominik | 18.7.2021
Skvělá komunikace, rychlé dodání, ochota
S Avatar autora Simona | 17.7.2021
Naprostá spokojenost a poděkování za akceptování požadavků, otevřenou komunikaci a rychlost zpracování! Precizně odvedená práce!!!
A Avatar autora Adela | 17.7.2021
Mohu jedině doporučit!

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 335