Hodnocení obchodu

5,0 640 hodnocení
Přidat hodnocení
5
635x
4
4x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
NB Avatar autora Natália Baraniaková | 24.5.2022
AV Avatar autora Anežka Veselá | 24.5.2022
V neděli jsem objednala, a dnes v úterý jsem si zboží vyzvedla. Objednávala jsem truhlicku na přání a s výsledkem jsem moc spokojená. Ještě popřemýšlím nad dalšími produkty.
Avatar autora Kateřina Štaudová | 24.5.2022
Z produktů Mywoodstyle jsem nadšená. Na svatbu jsem objednala dřevěné pozvánky, jmenovky na stůl, truhlu na přání a darem jsme dostali dřevěné album, talíř a smetáček s lopatkou, každý kus je originální a jedinečný. Jsem tak nadšená, že bych nejraději vykoupila celý obchod :) Zároveň musím říci, že individuální přístup a komunikace je skvělá. Do e-mailu mi obratem přišly návrhy k odsouhlasení a jakmile jsem vše odsouhlasila, obratem bylo zboží vyrobeno a odesláno. Kdyby to šlo, dala bych 10 hvězdiček
JS Avatar autora Jana Semelová | 23.5.2022
BN Avatar autora Barbora Navrátilová | 23.5.2022
MF Avatar autora Michaela Fialová | 23.5.2022
PV Avatar autora Petr Veselý | 21.5.2022
Spokojenost
KP Avatar autora Kateřina Pešatová | 21.5.2022
VK Avatar autora Veronika Kozáková | 18.5.2022
Svatební oznámení jsou krásné! Doručeno rychle, kvalitně a hezky zabaleno. Výborná komunikace s obchodem i při řešení drobných problémů (jiný počet oznámení než bylo objednáno). Určitě zde nenakupuji naposledy a doporučuji i ostatním!!!!
PP Avatar autora Pavlína Petrovka | 17.5.2022
Objednávala jsem svatební oznámení, jmenovky a teď dřevěnou jmenovku se jménem dcery. Kvalita, styl, jednoduchost????????. Vždy vše bez chyby, krásné a perfektně zabalené!
DK Avatar autora David Kopecký | 17.5.2022
Objednali jsme a druhý den jsem vyzvedl v Zásilkovně, fofr :-) a super kvalita, přírodní, spokojenost.
IK Avatar autora Iveta Kapounova | 16.5.2022
MT Avatar autora Monika Turková | 16.5.2022
IK Avatar autora Ivana Karasová | 16.5.2022
Jsem velice spokojená. Výborná komunikace. Potřebovala jsem změnit styl písma, nebyl sebemenší problém. Rychlé dodání zboží. Mohu jen doporučit. Perfektně zabaleno.
J Avatar autora Jana | 16.5.2022
Krásné, kvalitní zpracování. Rychlé dodání.
M Avatar autora Michaela | 16.5.2022
Sme velmi spokojni :) dodanie bolo rychle a vyrobky su velmi pekne a kvalitne
KK Avatar autora Kateřina Koubková | 16.5.2022
Rychlé, kvalitní. Výrobek plně splnil mé očekávání
PS Avatar autora Petra Strnadová | 16.5.2022
Rychlé dodání, krásné provedení
DP Avatar autora Denisa Pinterová | 15.5.2022
Velká spokojenost !!! Rychlé dodání a krásný výběr zboží. Mohu jen doporučit.
M Avatar autora Matouš | 15.5.2022

Stránka 1 z 32 , položek celkem: 640