Hodnocení obchodu

5,0 121 hodnocení
Přidat hodnocení
5
120x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Anna | 22.9.2020
Ďakujeme vám veľmi pekne za rychle dodanie oboch albumov. Krasna praca, komunikacia a pristup super. ????
O Avatar autora Oliver | 22.9.2020
Skvelá komunikácia a rýchle dodanie
K Avatar autora Klára | 21.9.2020
Spokojenost s rychlostí dodání. Trochu mi chybělo, odeslání grafického náhledu předem ke schválení.
Avatar autora Tomáš Čermák (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den Kláro. U některých našich produktů náhledy před výrobou nezasíláme a to jen u produktů, kde se mění v návrhu jen jméno a datum. U každého našeho produktu je spousta fotografií jak hotový výrobek vypadá. Neodesílání náhledů u těchto produktů chceme docílit právě bleskurychlému dodání, které tolik všichni obdivují. Pokud byste nám napsala, že si ho přejete před výrobou přesto vidět, rádi bychom Vám ho poslali.
A Avatar autora Alena | 20.9.2020
Velká spokojenost - krásná práce a blesková rychlost dodání.
T Avatar autora Tereza | 18.9.2020
neskutečná spokojenost,skvělé jednání
EH Avatar autora Eliška Honzová | 7.9.2020
Krásný vzhled a rychlé dodání.
K Avatar autora Klaudia | 6.9.2020
.
Avatar autora Radek Číhal | 1.9.2020
Spokojenost veliká. Skvělé jednání, rychlé dodání a možnost náhledu a úprav před tiskem. Výsledný produkt odpovídá představám.
N Avatar autora Nicole | 31.8.2020
Neuvěřitelně rychlé vyřízení objednávky, produkt odpovídá obrázku, komunikace taky fajn.
N Avatar autora Nika | 27.8.2020
Krásný produkt, bleskové dodání. Vřele doporučuji.
I Avatar autora Iveta M. | 26.8.2020
Maximální spokojenost, z výsledku jsem byla nadšená. Naprosto úžasný nápad, zpracování, rychlost a doručení. Vše v pořádku, doporučuji.
NH Avatar autora Nikol Havlová | 24.8.2020
Všechno v pořádku, produkt dorazil výborně zabalený a je moc hezký.
L Avatar autora Lenka | 23.8.2020
Rychlé dodání.
L Avatar autora LUCIE | 17.8.2020
Pěkné produkty a bleskové doručení
PJ Avatar autora Petra Jeníková | 16.8.2020
Naprosto dokonalé produkty ♥ Rychlé doručení.
IB Avatar autora Iva de Bari | 15.8.2020
Vše došlo v pořádku a je to velmi hezké. Rychlé jednání, žádný problém. Za naši rodinu doporučujeme ????
JG Avatar autora Jakub Grofič | 15.8.2020
Krásná práce, určitě každému doporučuji ???? Bleskové dodání, komunikace byla super ????
MU Avatar autora Monika Uncovska | 10.8.2020
Rychlé dodání. Krásný produkt. Spokojenost ????
IK Avatar autora Iveta Korousová | 8.8.2020
Rychlé dodání, produkt podle představ. Doporučuji.
VM Avatar autora Vanda Mikundová | 4.8.2020
Rychlá komunikace i doručení. Děkuji moc, vše podle představ :)

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 121