Vážení zákazníci. S ohledem na nařízení vlády s uzavřením obchodů a tím i poboček ZÁSIKOVNY - DOPORUČUJEME vybírat odeslání Vašich objednávek na Vaší adresu.

Hodnocení obchodu

5,0 131 hodnocení
Přidat hodnocení
5
130x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iveta M. | 26.8.2020
Maximální spokojenost, z výsledku jsem byla nadšená. Naprosto úžasný nápad, zpracování, rychlost a doručení. Vše v pořádku, doporučuji.
NH Avatar autora Nikol Havlová | 24.8.2020
Všechno v pořádku, produkt dorazil výborně zabalený a je moc hezký.
L Avatar autora Lenka | 23.8.2020
Rychlé dodání.
L Avatar autora LUCIE | 17.8.2020
Pěkné produkty a bleskové doručení
PJ Avatar autora Petra Jeníková | 16.8.2020
Naprosto dokonalé produkty ♥ Rychlé doručení.
IB Avatar autora Iva de Bari | 15.8.2020
Vše došlo v pořádku a je to velmi hezké. Rychlé jednání, žádný problém. Za naši rodinu doporučujeme ????
JG Avatar autora Jakub Grofič | 15.8.2020
Krásná práce, určitě každému doporučuji ???? Bleskové dodání, komunikace byla super ????
MU Avatar autora Monika Uncovska | 10.8.2020
Rychlé dodání. Krásný produkt. Spokojenost ????
IK Avatar autora Iveta Korousová | 8.8.2020
Rychlé dodání, produkt podle představ. Doporučuji.
VM Avatar autora Vanda Mikundová | 4.8.2020
Rychlá komunikace i doručení. Děkuji moc, vše podle představ :)
KM Avatar autora Katarína Makýš | 4.8.2020
Rychle dorucenie a velmi napadity produkt. Palec hore, urcite doporucujem.
TN Avatar autora Tereza Novosádová | 4.8.2020
Jako vždy skvěle odvedená práce a bleskurychlé dodání! :-) Doporučuju všema deseti!
RV Avatar autora Roman Vraspír | 3.8.2020
Super komunikace a rychle doručení
LM Avatar autora Lenka Melounová | 2.8.2020
Rychlá komunikace i dodání. Doporučuji.
J Avatar autora Jana R | 1.8.2020
Krásný produkt. Rychlé dodání. Doporučuji.
AM Avatar autora Alena Makovcová | 28.7.2020
Velmi rychlé dodání, hezké zpracování, doporučuji.
HK Avatar autora Helena Kundratová | 28.7.2020
Perfektní. Děkuji za rychlé vyřízení a za kvalitní produkt. Vřele doporučuji.
JO Avatar autora Jan Ordelt | 27.7.2020
Kvalita produktu je skvělá, doručení bylo doslova bleskurychlé a komunikace taktéž. Jeden malý zádrhel byl vyřešen obratem a myslím, že mnoho firem by se zde mohlo učit!
Avatar autora Naďa Šmerdová | 27.7.2020
Maximální spokojenost, svatební album je prostě dokonalé a doručení bylo také velmi rychlé ????
JH Avatar autora Jitka Hošková | 26.7.2020
Album je moc krásné, výsledek předčil očekávání. Navíc rychlost dodání byla neuvěřitelně rychlá. Vřele doporučuji všem

Stránka 2 z 7 , položek celkem: 131